Molykote, sürekli yenilik araştırmalarında yeni bir patent Molykote ™ G-9000 Yüksek Sıcaklık Gresi geliştirmiştir; bu teknoloji, özel yağlayıcılar hakkındaki düşüncelerimizi değiştirebilir.
Fenil florin siloksan kopolimerleri temelinde geliştirilen bu yağlayıcı ailesi, aşırı sıcaklıklarda performans gerektirmeyen ve ester bazlı yağlayıcıların bu kadar yüksek sıcaklıkta yeterince etkili olmadığı uygulamalarda PFPE bazlı yağlayıcılardan (perfloropolieter) daha düşük maliyetli bir alternatiftir.

Molykote G-9000 Teknik Özellikleri

Geniş bir sıcaklık aralığı (-35 ila 220 ° C) aracılığıyla yüksek termal kararlılık
Plastik malzemelerin ve elastomerlerin çoğu ile uyumludur
1,4 g / cm3 yoğunluk
Yüksek termal ve oksidatif stabilite sayesinde daha uzun uygulama ömrü
İyi korozyon direnci

DAHA AZ ÖZGÜL AĞIRLIK, DAHA FAZLA VERİM

Molykote G-9000 serisi gresler, daha düşük özgül ağırlık ve oksidasyona ve yüksek sıcaklıklara karşı daha fazla dirençle birçok uygulamada daha iyi performans sunar. Molykote G-900X grubunun fenil florin siloksan kopolimerleri daha düşük bir özgül ağırlığa sahiptir. Bu, daha az malzemeden daha fazla yağlama anlamına gelir

KATKI MADDELERDE ESNEKLİK

Molykote G-900X gresleri, korozyon önleyiciler, antioksidanlar ve AW / EP katkı maddeleri dahil olmak üzere çok çeşitli katkı maddelerini kabul edebilir. Katkı maddelerinin bu şekilde kabulü, özel uygulama gereksinimlerini karşılamak için formülasyonda ilginç bir esneklik sağlar.