Avrupa Yağlama Gresi Enstitüsü (ELGI) 2015 Genel Toplantısı
18-21 Nisan tarihleri ​​arasında İspanya’nın Barselona kentindeki Hilton Diagonal Mar’da gerçekleşti.
Profesyonel triboloji dernekleri ve derneklerinin değerini anlayan Dow Corning Corporation, kapsamlı Molykote® markalı güvenilir yağlama çözümleri yelpazesiyle özel yağlama teknolojilerinde beş küresel liderden biri – 27’nci fuara Manfred Jungk, Ph.D. ELGI Yıllık Genel Toplantısı. Etkinlik 18-21 Nisan tarihleri ​​arasında İspanya’nın Barselona kentindeki Hilton Diagonal Mar’da gerçekleşti.
Almanya, Wiesbaden’deki Dow Corning’in yardımcı endüstri bilimcisi Jungk, “Dow Corning, Avrupa Yağlama Gresi Enstitüsü’nü (ELGI) ve ABD’deki Ulusal Yağlama Gresi Enstitüsü’nü (NLGI) aktif olarak destekliyor” dedi. “Bu profesyonel enstitüler ve benzer endüstri dernekleri, tribolojinin bir bilim olarak ilerlemesinde önemli roller oynarlar ve daha yeni, daha etkili yağlama teknolojilerinin keşfi ve geliştirilmesi üzerinde önemli etkilere sahip olabilir.”
Sektörde özel yağlama uzmanlığıyla tanınan Jungk, uzun yıllardır ELGI üyesidir ve şu anda ELGI Yönetim Kurulu’nda hizmet vermektedir. Ayrıca STLE (Tribologists and Lubrication Engineers), TAE Esslingen ve GfT’de (Alman Triboloji Derneği) aktiftir. Jungk, genel olarak triboloji mesleğini büyütmeye ve daha özel olarak Dow Corning’in Molykote marka müşterilerinin yararına şirketin endüstri birliklerine katılımını uygulamaya yatırım yapmaya kararlıdır.
Dow Corning, Jungk’a ek olarak, ELGI toplantısında NLGI (ABD) başkan yardımcısı olarak görev yapan Scientist Emeritus Dave Como ve Wiesbaden, Almanya merkezli Uygulama Mühendisi Aleksandra Nevskaya tarafından temsil edildi.
Distributors Group Europe (DGE) de Molykote’un Avrupa kanal ortağı olarak toplantının bir parçasıydı. DGE, ELGI toplantısında İspanyol, DGE Iberia (Antala) Marka Müdürümüz ve DGE yöneticisi Ignasi Pongiluppi tarafından temsil edildi.