Silikonlar, silikon bazlı teknoloji ve yenilikte dünya lideri olan Dowsil, otomotiv elektronik uygulamalarında gelişmiş işlenebilirlik ve termal yönetim için hızla büyüyen küresel talebi karşılamak için Dowsil® TC-4525 Termal Olarak İletken Boşluk Doldurucuyu tanıttı.
Dowsil’in geniş ve büyüyen ısı yönetimi çözümleri portföyünün en son üyesi olan bu yüksek performanslı yeni silikon teknolojisi, zorlu otomotiv kaporta ortamlarında daha güvenilir elektronikler için 2,5 W / m.K termal iletkenlik, büyük ölçüde geliştirilmiş dağıtılabilirlik, önemli ölçüde azaltılmış aşındırıcılık ve istikrarlı performans sağlar.
Ulaşım Elektroniği küresel pazar müdürü Brice Le Gouic, “Yoğun, yüksek işlevli elektronik tertibatlar otomotiv güvenliği, güvenilirliği, performansı ve konforuna daha fazla değer sunarken, aynı zamanda zaman içinde cihaz performansını ve güvenilirliğini azaltabilecek daha yüksek sıcaklıklar da üretiyorlar” dedi. , Dowsil.

“Otomotiv endüstrisindeki altmış yılı aşkın uzmanlığımızın üzerine inşa edilen Dowsil, TC-4525 Termal Olarak İletken Boşluk Doldurucuyu, daha yüksek işlenebilirlik ile gelişmiş termal iletkenliği birleştiren rekabetçi fiyatlı bir alternatif olarak formüle etti. Daha spesifik olarak hedefimiz, müşterilerin yeni nesil elektronik tasarımlarında yükselen ısıyı uygun maliyetli bir şekilde yönetmelerini sağlamaktı. ”

Yumuşak, sıkıştırılabilir, iki parçalı bir silikondur. Asgari düzeyde ek işlem hazırlığı gerektirmeden veya minimum düzeyde olmadan doğrudan orijinal ambalajından dağıtılabilir. Standart sayaç karışımı ekipmanı kullanılarak otomatik dağıtım için çok uygundur. Malzemenin mükemmel tiksotropik özellikleri, kolayca dağıtılmasını, montaj sırasında dikey yüzeylerde çökmeyi önlemesini ve – kürleşmeden sonra – uzun kullanımdan sonra bile dikey stabilitesini korumasını sağlar.
Bu gelişmiş ürün platformu, montaj sırasında yapışma hattı kalınlığını kontrol etmek için cam boncuklar içeren isteğe bağlı bir formülasyon içerir. Termal olarak iletken dolgu maddesinin hassas formülasyonu, bu malzemenin sürtünmeyi azaltmak ve bakımın azaltılmasına yardımcı olmak için çok daha düşük aşındırıcılık sunmasını sağlar.
Dowsil’in yeni boşluk doldurucusunun platin kürleme sistemi, oda sıcaklığında hızlı ve kontrollü kürleme sağlar, ancak kürleme süreleri ısı ile daha da hızlandırılabilir.

Üretim döngüsü süreleri. Kürlenme sonrası adım gerektirmez, 200 ° C’de en yüksek maruziyete dayanır ve 150 ° C’ye kadar çalışma sıcaklıklarında güvenilir bir şekilde çalışır.
Dowsil’in büyüyen gelişmiş termal iletken malzeme portföyü, özellikle günümüzün en zorlu otomotiv elektroniği uygulamalarının çoğunda gelişmiş performans sağlamak için tasarlanmıştır. Şirket ayrıca kritik endüstri ihtiyaçlarını karşılamak için eksiksiz bir yüksek performanslı termal olarak iletken yapıştırıcılar, enkapsülantlar, bileşikler ve jeller sunmaktadır.