DOWSIL ™ EA-3838 Hızlı Yapıştırıcı, erken astarsız yapışma, bağlanma mukavemeti ve oda sıcaklığında kürleme sağlar – özellikle cihaz üreticileri, otomotiv elektroniği, aydınlatma, havacılık uygulamaları ve daha fazlası için yararlıdır.

Yeni DOWSIL ™ EA-3838 Hızlı Yapıştırıcı, daha hızlı işleme ve daha yüksek üretkenlik sağlar Dow, iş hacmini ve üretkenliği artırmanıza, maliyetleri düşürmenize ve karbon ayak izinizi azaltmanıza yardımcı olabilecek çok hızlı sertleşen bir RTV yapıştırıcı yarattı. Hızınızı ve verimliliğinizi artırmakla ilgileniyorsanız, 28 Nisan web seminerine katılmayı planlayın.

Yeni astarsız DOWSIL ™ EA-3838 Hızlı Yapıştırıcı ile montajın hızını ve verimliliğini artırın.

Bu yeni, hızlı sertleşen silikon teknolojisi, maliyetlerini ve karbon ayak izini azaltırken karlılıklarını artırmak isteyen beyaz eşya, otomotiv elektroniği, aydınlatma, havacılık ve ötesi üreticileri için geliştirilmiştir.

Astarlı mevcut organik veya silikon malzemeleri kullanıyor olsanız da, bu yenilikçi, çok yönlü malzeme hakkında bilgi edinmenizi öneririz; şantiyede kullanılan ürün sayısını azaltırken, imalat ve montaj süreçlerinin farklı ihtiyaçlarını karşılayabilir.

DOWSIL ™ EA-3838 Hızlı Yapıştırıcı, çeşitli yüzeylerde kullanılabilen ve esnek bir hızlı kürleşme hızına sahip, iki bileşenli, oda sıcaklığında vulkanize edici bir silikon yapıştırıcıdır. Avantajlı raf ömrü ve birçok ambalaj seçeneği ile birlikte bu yenilikçi ürünün sağladığı geniş olasılıklar hakkında daha fazla bilgi edinin. Şimdi kaydolun ve size bu çok hızlı kürlenen yapıştırıcının özelliklerini gösterelim ve piyasada halihazırda kullanılmakta olan diğer kıyaslama ürünleriyle karşılaştırıldığında performans özelliklerini gösterelim.