MOLYKOTE® P-1042 yapışkan macun, yüksek yüklere maruz kalan ve su veya metal işleme emülsiyonlarının etkisine maruz kalan kaygan yüzeyler için tasarlanmış, katı yağlayıcılarla güçlendirilmiş açık renkli bir gres pastasıdır.

MOLYKOTE® P-1042 Paste, bağlama mekanizmalarını yeterince yağlamak için özel olarak tasarlanmış patentli bir formülle, üreticilerin aynalar üzerinde sabit bir sıkıştırma kuvveti sağlamasına olanak tanır. Ayrıca MOLYKOTE® P-1042 macunun servis sırasında sertleşme problemi yoktur.

Su ve agresif soğutma sıvıları ile yıkanmaya dayanırken güvenilir performans
Üreticiler, torna tezgahı milleri gibi bağlama mekanizmalarında giderek daha agresif soğutma sıvıları kullanırlar, bu nedenle yağlayıcıların arıza süresini azaltmak ve yeniden yağlama döngülerini en aza indirmek için oldukça dirençli olması gerekir. Bu, Molykote P-1042 için potansiyel uygulamalardan sadece biridir, çünkü çok yüksek yüklere dayanmanız gerektiğinde benzersiz özellikleri ve bu ürün su veya kimyasalların varlığı çözümdür.

MOLYKOTE® P-1042 Yapışkanlı Gres Pastası şunları sunar:

Performans ihtiyaçları
• Yüksek yük taşıma kapasitesi
• Su ve metal işleme emülsiyonlarıyla yıkanmaya karşı olağanüstü direnç
• Tribo korozyondan kaçınma
• Yapışma önleme
• Kaymaya karşı mükemmel koruma

Avantajlar

• İstenilen ve uzun süreli sıkıştırma kuvveti sağlar
• Daha az duruş süresi ve yeniden yağlama
• Tehlikesiz risk ibaresi yok

Yüksek yük taşıma kapasitesi

Su ve metal işleme emülsiyonları ile yıkanmaya karşı olağanüstü direnç
Üreticiler metal makinelerde ve bağlama mekanizmalarında – torna aynaları gibi – daha agresif soğutma sıvıları kullandıklarından, yıkanmaya karşı yüksek dirençli, güvenilir tribolojik performansa sahip yağlayıcılar, arıza süresini azaltmak ve yeniden yağlama döngülerini en aza indirmek için bir gerekliliktir.

MOLYKOTE® P-1042 Yapışkanlı Gres Pastası, yüksek basınçlı yüklere maruz kalan ve su veya metal işleme emülsiyonlarının etkisine maruz kalan kayma yüzeyleri için tasarlanmış, katı yağlayıcılarla güçlendirilmiş açık renkli bir gres pastasıdır. MOLYKOTE® P-1042 Paste, bağlama mekanizmalarını düzgün şekilde yağlamak için özel olarak tasarlanmış patentli bir formülle, üreticilerin torna aynaları üzerinde tutarlı bir sıkıştırma kuvveti sağlamasına olanak tanır. Ek olarak, MOLYKOTE® P-1042 Paste, servis sırasında sertleşme sorunları yaşamaz.

Statik işleme sıvısı uyumluluk testi

23 ° C’de işleme sıvısı emülsiyonuna daldırılmış ve emülsiyon içinde çözülüp çözülmediğini test etmek için ara sıra elle karıştırılan gres

Tipik Özellikler

Şartname yazanlar: Bu değerler, şartnamelerin hazırlanmasında kullanılmak üzere tasarlanmamıştır. Bu ürün üzerine teknik özellikleri yazmadan önce lütfen yerel MOLYKOTE® satış temsilcinizle iletişime geçin.